Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limited Edition serveert als topchef een mélange van passie voor vezels, kleuren en vakmanschap

Het Belgische tapijtenmerk Limited Edition legt met haar collecties telkens een markant stijlstatement in de woning en zelfs op het terras. Limited Edition serveert als topchef een mélange van passie voor vezels, liefde voor kleuren en respect voor vakmanschap. Aan haar gloednieuwe handcrafted-collecties weeft en tuft Limited Edition de nieuwste interieurtrends – waaronder Statement Pieces & Outdoor – met als muze: de natuur in al haar glorie als bron van inspiratie en materialen.Het Limited Edition-tapijt… 

… wordt op maat gekozen
Limited Edition gaat al decennialang voor Slow Design: nature-inspired, unieke en authentieke tapijten waarbij urenlang vakmanschap komt kijken. Elk stuk wordt er op bestelling gemaakt, wat betekent dat ze een hoge mate van persoonlijkheid bieden. Heel wat tapijten kunnen zelfs worden gepersonaliseerd in kleur, vorm en grootte, geïnspireerd op de collecties van Limited Edition.

… is exclusief
Ben jij een durver en riskeer je je graag aan een opvallend lijnenspel of kleurencombinatie? Voor durvers tot neutrale kiezers – en alles daar tussenin – tuft of weeft Limited Edition een exclusief & high-end tapijt naar jouw wens.

… is 100% Belgisch
Het volledige productieproces gebeurt van A tot Z op Belgische bodem. Alle tapijten worden in België ontworpen en zorgvuldig gemaakt in de weverij en tuftafdeling van Limited Edition. Om het volledige productieproces zo ambachtelijk mogelijk uit te voeren, heeft Limited Edition een eigen (wol)spinnerij en ververij.

…. is vervaardigd uit de beste materialen
Ieder tapijt kent een duurzaam karakter door de gebruikte natuurlijke materialen, zoals 100% Nieuw-Zeelandse wol, linnen of zijde. Limited Edition gaat bewust op zoek naar duurzame stoffen en probeert ook telkens ecovezels aan iedere collectie toe te voegen. Zo is de Parallel Brain-collectie gemaakt uit Seasilk, een biologisch zeewier. Het bedrijf slaagde er ook als eerste in een duurzaam en veilig gerecycled buitentapijt te produceren: de Poolside-collectie. Met nieuwe innovatieve technieken vaart het bedrijf telkens koers naar nog duurzamere producten.

De Statement Pieces- & Outdoor-trend
Met hun sterke identiteit zet Limited Edition telkens weer krachtige tapijten op tafel. De collecties volgen de laatste trends, maar durven ze ook te doorbreken. Onder andere de collecties die de Statement Pieces- & Outdoor-trend volgen, bieden exclusiviteit en uniciteit aan je woning, zowel in- als outdoor!

Founder Katia Dewitte startte ondertussen zo’n 30 jaar geleden in een bescheiden hoekje in het ouderlijke atelier met het maken van tapijten. Samen met haar man Philippe Hanet en haar broer James Dewitte groeide het bedrijf uit tot een internationale speler in de tapijtenindustrie, met meer dan 200 medewerkers, een showroom in Parijs en een indrukwekkende lijst van prestigieuze klanten en projecten.

Samen delen ze hun passie voor vezels, liefde voor kleur en respect voor het ambacht van tapijten weven en tuften. Hun drijfveer: bij jouw unieke smaak hoort een exclusieve vloerbekleding. Neem geen genoegen met een gewoon vloerkleed of tapijt, zoek er een die een Limited Edition is!

Meer informatie:
Limited Edition
www.le.be 

Publicatiedatum: