Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Casala presenteert bijzettafel met gevouwen blad

Casala, leverancier van kantoormeubilair, presenteert een nieuwe bijzettafel. Nivo wordt gekenmerkt door het gevouwen blad. Hier ontleent deze tafelserie dan ook haar naam aan. Nivo is verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel in meerdere maatvoeringen.

De Nivo bijzettafel is volledig uitgevoerd in staal. Het tafelblad en stalen onderstel worden afgewerkt met een matte structuur poedercoating in diverse eigentijdse kleuren. De salontafel wordt uitgevoerd met massief eikenhouten poten en is beschikbaar in twee afmetingen.Michael Hilgers
Designer Michael Hilgers over zijn ontwerp: "In de schetsfase van Nivo dacht ik aan het gedrag van een vel papier als je het langzaam tegen een aangrenzend object schuift. Het vel buigt naar boven en wordt door de zwaartekracht weer naar beneden gedwongen. Zo is het idee voor Nivo geboren. Een tafel die extra functie verkrijgt door eenvoudig een vouw toe te voegen aan het tafelblad. Deze vouw ontwikkelt zich elegant tot een extra niveau dat kan worden gebruikt om een kopje koffie of decoratieve items op te plaatsen."Michael Hilgers heeft een opleiding tot meubelmaker en een studie architectuur succesvol afgerond. Na twee jaar bouwervaring en werken in een grote interieurstudio richtte Michael in 2001 zijn eigen studio in Berlijn op. Als architect concentreert hij zich op interieur- en productdesign van ruimtebesparende meubelconcepten voor zowel kantoren als huizen. Michael heeft meerdere Interior Innovation Awards en German Innovation Awards ontvangen.Meer informatie:
Casala
www.casala.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven