Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Producten Triplaco in de kijker op Prowood 2021

Met de laatste nieuwe producten neemt het Vlaamse Triplaco deel aan de beurs Prowood. Het vakevent is een driejaarlijkse beurs voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België. De volgende editie vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober. Het bedrijf is te vinden in half vier op stand 4329.Decor-en structuurkoppelingscollectie in melamine en HPL Flow

88 decoren waarvan telkens een melamine-uitvoering en HPL versie beschikbaar is, zowel unikleuren als hout- en fantasiedecoren. Binnen de houtdecoren zit ook een uitgebreid gamma decoren in synchroonstructuur (waarbij de structuur gelijk loopt met de tekening van het hout in het decor waardoor dit decor perfect aanvoelt: scheuren en knopen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar binnen de structuur waardoor een heel realistische materiaalbeleving wordt bekomen).

Aqualite
Een concept waarbij een 100% watervaste – lichtgewicht -  composiet kern wordt opgelijmd met HPL (keuze uit meer dan 500 decoren). Ideaal voor bekleding van douche- en badkamerwanden, maar ook elke andere ruimte waar vocht een rol speelt of waar lichte materialen vereist zijn.

Door een naadloze plaatsing op elke bestaande ondergrond (ook rechtstreeks op bestaand tegelwerk) is dit een zeer strakke, onderhoudsvriendelijke en zeer makkelijke wandoplossing die tegelijk – door het gebruik van HPL – bestendig is tegen krassen.

Het belang van Prowood beurs voor Triplaco – Beveka
"Prowood is voor Triplaco  het event bij uitstek waarop we alle betrokkenen actief binnen de interieurbouw willen toelichten waarvoor ze bij ons als materiaalpartner terecht kunnen."

"Heel wat van onze trouwe klanten zijn al jarenlang kind aan huis bij ons voor een specifiek gamma en staan nog dagelijks versteld over de breedte van het Triplaco - Beveka aanbod. Daarmee willen we dan ook zeker uitpakken op Prowood. Het hebben van een dergelijk ruim aanbod dat allemaal standaard op voorraad ligt in onze magazijnen, is een grote troef. Dat betekent immers dat we heel snel kunnen schakelen voor elk interieurproject, groot of klein, en dat willen we ook naar buiten brengen, zowel bij materiaalverwerkers die al vertrouwd zijn met ons als bij diegenen waarvoor we nog een onbekende partij zijn."

Triplaco
Triplaco-Beveka is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij een ruime voorraad biedt Triplaco-Beveka een waaier aan oplossingen voor kleine en grote projecten.
Triplaco-Beveka is exclusief verdeler van Abet Laminati, Senosan, Kaindl, Viroc, Alvic en Aqualite.

Binnen Triplaco-Beveka bieden de gespecialiseerde afdelingen Print Acoustics en Beveka Productions enerzijds maatoplossingen aan op het vlak van akoestische oplossingen en anderzijds maatwerk van halffabrikaten voor professionele verwerkers.

Meer informatie:
Triplaco
www.triplaco.be 

Publicatiedatum: