Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier merken onder één dak in Oss

Tijdens de aankomende showdagen zullen in de showroom van de Meubitrend fabriek de merken Jamé, Zizeau, Noowa en Luqz hun nieuwste presentaties tonen. Sinds de opening eind 2020 kent de fabrieksshowroom op 1000m2 een permanente presentatie van de eigen merken en tijdens de huisshowdagen op 12, 13, 14, 20 en 21 september zal er extra worden uitgepakt met onder andere diverse noviteiten.



In samenwerking met verschillende Nederlandse ontwerpers zijn de collecties uitgebreid met nieuwe modellen. Van banken tot kasten en van hockers tot tafels. Ook zullen er stoflanceringen plaatsvinden voor de verschillende stijlen die bediend worden. Uiteraard wordt de bezoekers ook de mogelijkheid geboden een kijkje in de keuken (fabriek)  te nemen om direct te zien hoe de meubelen geproduceerd worden. Aanvullend zullen dealers of potentiële dealers ook geïnformeerd worden over de marketing uitingen voor dit najaar.



Via dit contactformulier kan men zich aanmelden.



Meer informatie:
Meubitrend
Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss
Tel. 0412 696 969 
info@meubitrend.com  
www.meubitrend.co

www.zizeau.nl
www.noowa.nl
www.luqz.nl

Publicatiedatum: