Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blok by Carina presenteert hedendaagse interpretatie van een dienblad

Masterly the Dutch Pavilion is op zondag 5 september voor alle bezoekers van start gegaan. Carina Riezebos koos clair-obscur als passend thema voor haar presentatie bij Masterly tijdens de Milan Design Week 2021. Onder de naam Blok by Carina creëert de art director en ontwerper een mysterieus en schilderachtig interieur getiteld Obscure.

Ook complementeerde de ontwerper het interieur door een volledig vertrek te creëren inclusief deuren en wanden en is de ruimte verrijkt met een passende zelfontwikkelde geur.


Masterly the Dutch Pavilion.

Met Trays of Shade (Schaduwset) speelt ontwerper Carina Riezebos als een architect met verschillende materialen, vormen, hoogtes en kleurschakeringen. Trays of Shade is een hedendaagse interpretatie van een dienblad die bestaat uit verschillende schaalvormen met verfijnde fineersoorten, zoals de expressieve fluweelzachte diepzwarte Yaya en het kerngerookte Eucalyptus met de asgrijs-donkerbruine tinten, de subtiele bruine schakeringen van de Moeraseik-fineren en het warme walnoot-fineer.


Trays of Shade.

Het gelaagde en speelse object is meer dan een traditioneel dienblad. Het kan als een puzzel in elkaar worden gezet en wordt gecompleteerd met een schitterende vaas van mondgeblazen glas met een wit of zwart kleurverloop dat al dan niet is ingegraveerd met vormen die lijken op geometrisch kantwerk. Trays of Shade maakt serveren tot een feest en maakt bovenal een interieur sfeer- en stijlvol.

Vanwege het meermaals opschuiven van de beurs vond Riezebos een manier om de presentatie tussentijds zichtbaar te maken: ze ging een samenwerking aan met choreograaf Isabelle Beernaert. Het resulteerde in een film die tijdens Masterly te zien zal zijn.



Meer informatie:
Blok by Carina
Parallelweg 122a
1948 NN Beverwijk
(0251) 34 25 06
carina@blokbycarina.nl
www.blokbycarina.nl

Publicatiedatum: