Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Häfele verrast met meubelgrepen ontworpen door internationale designstudio’s

Met de nieuwe H21-collectie meubelgrepen wil Häfele met verrassende mogelijkheden komen. De grepen zijn ontworpen door internationale designstudio’s en designers, zoals Addison Weeks, Ken Harroff, Matthew Quinn, Belwith Keeler en Mario Mazzer.Organische vormen
De nieuwe collectie bestaat uit tijdloze modellen, maar ook trendy eyecatchers. Soms zijn de lijnen eenvoudig en functioneel, soms is de comeback van de organische vormen duidelijk terug te vinden in de nieuwe ontwerpen. Denk hierbij aan de strakke lijnen van gevouwen stoffen of aan de zachte rondingen van bijvoorbeeld kiezelstenen.

Antibacteriële coating
In de nieuwe collectie meubelgrepen zijn zes modellen standaard voorzien van  een antibacteriële oppervlaktecoating. Deze coating biedt een bescherming tegen het overdragen van infectieziektes. Een krachtig voordeel, want maar liefst 80% van de infectieziektes wordt overgedragen door het aanraken van deuren, handgrepen of andere voorwerpen. De coating is op aanvraag ook op andere modellen te leveren.Meer informatie:
Häfele
+31 (0) 55 5384600
[email protected]
www.hafele.nl

Publicatiedatum: