Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Splinternieuwe showrooms biedt klant optimale ervaring:

"Zowel online als fysiek kunnen de klanten de producten van Hebeta ervaren"

Hebeta is al vanaf 1977 een vertrouwde naam. Met eigen merken als Hebeta en Montinique is er landelijke dekking voor tapijt, PVC-vloeren en laminaat. Het bedrijf is aan het vernieuwen: recent is een klantgericht management systeem ingericht, software aangeschaft, een showroom in gebruik genomen, en achter het kantoorpand in Genemuiden wordt het magazijn uitgebreid. Dit allemaal om de komende jaren blijvend kwaliteit en service te bieden aan de klanten. "Dit alles met behoud van de korte lijntjes die de klant van ons gewend is", aldus mede-eigenaar Gerrit Beens.

Showroom 
Het visitekaartje van Hebeta is de vernieuwde showroom. Op een totaal van 250 m2 wordt de collectie vloeren en tapijten gepresenteerd. Alle kleuren worden op grote borden gepresenteerd, deze presentatie is flexibel en speelt in op de trend van deze tijd.
"De showroom is niet alleen voor klanten als de woninginrichters en stoffeerders, we nodigen ook onze klanten uit om te komen met de consument en hier de vloer te bekijken of uit te kiezen. Vaak helpt het de consument om eens te kijken wat wij als leverancier aan producten hebben liggen." Door de presentatie kunnen ook binnenhuisarchitecten een goed beeld krijgen van onze producten.

Vloerconfigurator
Voor de klant en de consument heeft Hebeta ook een roomdivider ontwikkeld. Dit is een vloerconfigurator waarmee op unieke wijze de PVC-vloeren uit de collectie van Hebeta eenvoudig te visualiseren zijn in een real-life omgeving. "We merken dat het de consument zeker helpt om een keuze te maken uit onze vloeren. De consument maakt een foto van de te bekleden ruimte en kan na uploaden van de foto deze ruimte virtueel bekleden met de gewenste vloer uit onze collectie."
De complete PVC-collectie is met alle kleuren, structuur, plankgrootte en types zijn zo met 1 klik beschikbaar om zo de consument de houvast te bieden om de perfecte vloer te kiezen.

InCoDa 2021
Op de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem is Hebeta aanwezig met 100 m2 met een eigen presentatie waarin alle productlijnen en de nieuwste ontwikkelingen aan de markt gepresenteerd. Ook worden er presentaties gegeven en kan de roomdivider daar worden uitgeprobeerd.

Contact met klant
Met de roomdivider en de nieuwe showroom blijft Hebeta in contact met de woon- en vloerenwinkels en speciaalzaken voor woninginrichting en kan het de consumenten helpen een keuze te maken uit een van onze producten.

Meer informatie: 
Hebeta Taptijen B.V. 
Nijverheidstraat 43 
8281 JD Genemuiden 
Tel: 038 3855234 
Instagram: @hebetagenemuiden
[email protected] 
www.hebeta.nl