Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Assortiment insectenwering uitgebreid

Toppoint deelt primeur op InCoDa

Ook dit jaar staat Toppoint op de beurs in Gorinchem tijdens de Interieur Collectie Dagen op 12, 13 en 14 september. Het standnummer is 206. Dit keer vestigt Toppoint de volledige aandacht op insectenwering. Maatwerk horren hebben inmiddels een belangrijke plaats in elke woning ingenomen. Op de beurs wordt ook de primeur voor 2022 gedeeld: de Novus® design plisséhordeur.


Links de Novus design plisséhordeur.

De hordeur is tot twee meter breed en heeft geen tussenprofiel, waardoor er vrij zicht is naar buiten. De deur kan tot een maximale breedte van vier meter gemaakt worden, door twee deuren naast elkaar te plaatsen. Tevens heeft het profiel een geïntegreerde greeplijst, waardoor losse handvaten niet nodig zijn. Naast de soepele bediening is het systeem ook zeer stil.

Verder is het volledige assortiment insectenwering te zien op de Interieur Collectie Dagen in Evenementenhal Gorinchem, standnummer 206.

Meer informatie:
Toppoint
(088) 91 99 80
www.toppoint.eu
[email protected]