Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artifort lanceert 2021 designs

Met als thema Embracing Colour lanceert Artifort vier nieuwe ontwerpen: Glider, Beso Table, Aloa en Aloa bar stool. Internationaal geroemde ontwerpers Luca Nichetto en Khodi Feiz werkten met Artifort samen aan de noviteiten van 2021. Daarnaast breidt Artifort de iconische 070 serie van Kho Liang Ie uit met nieuwe opties, gecreëerd voor zowel zakelijke als huiselijke omgeving.

Glider | Luca Nichetto
De organische pasvorm van Glider biedt een ontspannen zitervaring in lobby’s, lounges, wachtruimtes en voor thuis. Dit ontwerp van Luca Nichetto dankt zijn charisma aan de glooiende stoffering met vele verfijnde details. Ontworpen volgens de nieuwste stoffeermethodes met ongekend comfort. 


Aloa en Beso.

Beso Table | Khodi Feiz 
Een verfijnde constructie is het fundament van de Beso Table. Met een keuze aan tafelbladopties, poedercoatkleuren voor de metalen tafelpoten en de massief eikenhouten balk heeft Artifort een ontwerp gecreëerd dat ingetogen is en tegelijkertijd opvalt. Het Beso Table programma bestaat uit rechthoekige en ronde tafels, met een ruime keuze aan afmetingen en afwerkingen.

Aloa | Khodi Feiz 
Aloa is een lichte familie van stoelen en barstoelen met een gestoffeerde zit en rug, ondersteund door een grafisch metalen frame. Door zijn comfort past Aloa perfect rond een eetkamertafel, in restaurants of vergaderruimtes op kantoor. Samengesteld uit minimale onderdelen ademt Aloa lichtheid met een tijdloze uitstraling. Bovendien maakt de dualiteit van de stoffering en frame mogelijk om vele verschillende interieursferen te creëren, zowel in ruime keuzes in stoffering als poedercoat afwerking.


070 serie.

070 serie | Kho Liang Ie
Slanke, strakke lijnen, een elegant onderstel, de enkele rij knopen als finishing touch. Tijdloos design bestaat. Met de prettige, ietwat hoge en niet te diepe zit biedt de 070 serie een sierlijk tegenwicht aan alle overdadige, lage zachte loungebanken.

In 2021 breidt Artifort de 070 serie uit met nieuwe mogelijkheden voor de zakelijke markt en voor thuis. Originele composities uit 1962 zijn teruggekeerd in de collectie, zoals een rechte bank met salontafel, een daybed, een daybed met salontafel en de mogelijkheid om de composities te combineren tot een opstelling. Dat geeft architecten alle vrijheid en creativiteit om inspirerende ruimtes voor wachten, ontmoeten en loungen te creëren.

Publicatiedatum: