Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisparfummerk opent eigen kiosk

Bezoekers van Stadshart Amstelveen kunnen vanaf nu in het winkelcentrum terecht voor huisparfums om het interieur te zuiveren, reinigen en parfumeren. Het internationaal georiënteerde Maison Berger Paris heeft een kiosk geopend naast de receptie in het Binnenhof. In de kiosk is de welbekende Lampe Berger te koop. Dit is een gepatenteerd diffusiesysteem dat de lucht ongeëvenaard zuivert, reinigt en desgewenst een parfum verspreidt. De collectie bestaat uit zo’n 60 Franse huisparfums, uiteenlopend in geur- en karaktereigenschappen, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Medewerkers staan klaar om geïnteresseerden van advies op maat te voorzien.Naast de Lampe Bergers is ook de complete collectie te koop van de parfumverspreiders, autoparfums, geurkaarsen en mistdiffusers. De hele maand september geeft Maison Berger Paris een ovale luxe parfumverspreider cadeau.

Huisparfum maakt het verschil voor de sfeer 
Maison Berger Paris heeft verkooppunten in verschillende warenhuizen en interieurwinkels en opent nu een eigen kiosk. “In onze shop dompel je jezelf onder in de rijke geschiedenis van meer dan 120 jaar ervaring in lucht zuiveren en parfumeren. Een frisse en fijne huisparfum kan het verschil maken voor de sfeer in je woning of op je werkplek. We hopen dat de bezoekers van Stadshart Amstelveen hun neus achterna gaan en zich bij onze kiosk laten inspireren door onze variëteit aan geuren”, aldus R. De Bruin, vertegenwoordiger Maison Berger Paris Nederland. 

Meer informatie:
Maison Berger
www.maison-berger.nl 

Publicatiedatum: