Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hét event voor interieurliefhebbers vindt plaats van 9 - 13 september

Wonen360 geeft gratis toegangskaarten weg voor Maison&Objet 2021

"Het is een bewogen jaar geweest waarbij we voornamelijk veel tijd achter onze computers hebben doorgebracht. Maar nu is het tijd voor een nieuw begin en om de Maison&Objet weer te bezoeken. Bent u er ook bij om iedereen weer eens 'live' te ontmoeten in Parijs? Noteer 9-13 september dan alvast in uw agenda!", roept woordvoerster Martha Elsdijk van Promosalons Nederland, de partner van de Maison&Objet, alle interieurprofessionals op

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Wonen360 haar abonnees van de nieuwsbrief en lezers van www.wonen360.nl  ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van uw tickets: MOS21WON.

De laatste editie was in voorjaar 2020. Groothandel Kersten, dat woondecoratie en lifestyle artikelen voor huis en tuin aanbiedt, was toen ook present. Bekijk hier de fotoreportage van voorjaar 2020. FOTO LEO ELENBAAS

"Het is officieel: de vakbeurzen en evenementen mogen vanaf 30 juni in Frankrijk weer!", laat Martha Elsdijk weten. Van 9 tot en met 13 september kunnen interieurliefhebbers eindelijk weer in Parijs samenkomen, trend spotten en meer. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen."
Volgens Martha is er nóg een goede reden om de beurs te bezoeken. "Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op de Maison&Objet in Parijs!", spoort ze iedereen aan.

Nieuwe contacten
"Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen." De organisatie brengt het als volgt: 'Maison&Objet + u = een bruisende mix van unieke stijlen, dus sluit vandaag nog aan bij de community!'

Martha: "Op dit moment hebben al meer dan 1500 merken hun deelname aan de septembereditie bevestigd en uit een online-enquête van Maison & Objet bleek dat 93% van de trouwe bezoekers van de beurs van plan is te komen. De hele branche heeft er duidelijk weer zin in!"

Maison&Objet heeft daarnaast een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem hier een kijkje op en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk is de Maison&Objet ook te volgen op FacebookTwitter en Instagram.

Reis en verblijf in Parijs
Nog wat praktische zaken. Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk jouw verblijf.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com

Promosalons Nederland
020 4620020
[email protected] 

Publicatiedatum: