Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Productkennis opdoen op InCoDa'

Forbo Eurocol toont BetonDesign, LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign

Ook dit jaar is Forbo Eurocol vertegenwoordigd op de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem, van 12 t/m 14 september. Tijdens de beurs wil het bedrijf de productkennis van bezoekers vergroten. Op Eurocol-stand 413 treffen mensen de surface finishing-producten BetonDesign, LiquidDesign, FloorColouring en DecoDesign, direct naast Forbo Eurocols 'vaste buren' Peitsman.

Nieuwe marktactiviteit
Sinds de introductie van BetonDesign enkele jaren geleden heeft Forbo Eurocol haar assortiment surface finishing-producten steeds verder uitgebreid. BetonDesign betekende destijds een nieuwe marktactiviteit voor het bedrijf uit Wormerveer, tot dan toe vooral bekend als producenten en leverancier van vloerbedekkingslijmen en bijbehorende producten, zoals primers, reparatie- en egalisatiemiddelen, lasdraden en kitten.BetonDesign en LiquidDesign
Tijdens InCoDa kunnen Eurocol-standbezoekers kennis nemen van alle ins en outs van het surface finishing-aanbod, zoals het ruime kleurenpalet en de vele toepassingsmogelijkheden. BetonDesign is een hoogwaardige afwerking voor vloer en wand, waarmee de vakman een unieke betonlook aanbrengt in de kleurschakeringen en intensiteit die de klant wenst. "Ook LiquidDesign wordt steeds vaker door architecten en opdrachtgevers gekozen, vanwege de natuurlijke, warme uitstraling en geluiddempende eigenschappen." Dat laat Forbo Eurocol weten in een persbericht.

Meer informatie:
Forbo Eurocol
www.eurocol.nl

Publicatiedatum: