Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Diga Colmore opent dochteronderneming

De in Venlo gevestigde groothandel Diga Colmore richt zich op interieur en woondecoratie. Dit weekend, 4 en 5 september, opent de groothandel de deuren van haar dochteronderneming: Het Atelier, Hospitality Projects. Na maandenlange voorbereiding staat de groothandel te popelen het nieuwe concept aan het publiek te laten zien.



“Al bijna 30 jaar staat Diga Colmore voor kwaliteitsproducten die passen in vrijwel elk interieur. Industrie gerelateerde winkels en andere professionals kopen al jaren hun goederen bij ons. Het bedrijf is altijd blijven groeien en we merkten dat we onze projectmatige klanten niet optimaal konden bedienen in onze Cash & Carry", laat een woordvoerder weten van het bedrijf.



Om deze reden werd Het Atelier opgericht. Showrooms reflecteren de hospitalitymarkt door hotelkamers en restaurant-settings na te bootsen. Er is een kamer vol met stalen, van stoffering tot magnetische muurplaten, waar de klanten zich volop kunnen laten inspireren. Een complete verdieping leent zich voor de tentoonstelling van tafelbladen, onderstellen, zitmeubelen en ga zo maar door: allemaal aan te passen naar eigen wens. Tenslotte werkt de groothandel nauw samen met een team van interieurarchitecten en stylisten om de projecten van A tot Z te kunnen begeleiden.

Meer informatie:
Het Atelier, Hospitality Projects
[email protected] 
www.atelier-hospitality-projects.com 

Publicatiedatum: