Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Masterly opent haar grote paleisdeuren voor internationale publiek

Textiles & More naar Milaan met Luxury Print Carpets: eerste ontwerpen van Workingbert

Komende zondag 5 september opent Masterly haar grote paleisdeuren voor het internationale publiek in Milaan. In het indrukwekkende Palazzo Francesco Turati tonen 80 ontwerpers in 30 ruimtes hun laatste collecties. Ook Textiles & More reist af naar Milaan, waar het eveneens deelneemt aan Masterly tijdens de Salone del Mobile. Daar staat het bedrijf niet alleen met de collectie Wall Curtains van designer Workingbert, maar ook met een nieuwe collectie printtapijt: Luxury Print Carpets.

"Als Textiles & More zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van spraakmakende interieurtextiel- en vloerproducten. Naast de
collecties gordijnstoffen en mFLOR vinyl stroken hebben we nu een luxe collectie gelanceerd van bedrukte tapijten. De eerste ontwerpen zijn gemaakt in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Workingbert", laat woordvoerder Bob Looijschelder weten.



Met ingang van 1 september is de collectie mFLOR Luxury Vinyl Tiles, gordijnstoffen en kussens uitgebreid met Luxury Print Carpets. Diverse soorten luxe tapijt kwaliteiten die worden bedrukt met de meest kleurrijke designs.

De eerste Textiles & More collectie Luxury Print Carpets bestaat uit vier bijzondere designs by Workingbert. "We hebben onze ontwerper gevraagd om de mogelijkheden van dit product tot in detail te vertalen."

Design: Sprayed Natural
De serie van Workingbert maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden waarmee de meest heldere kleuren en kleurverlopen tot in detail tot hun recht komen. Deze designs zijn beschikbaar op een luxe 1700 grams Nieuw-Zeeland wol en een 1300 grams polyamide kwaliteit. De zachte vleug zorgt ervoor dat het design extra wordt benadrukt. Op aanvraag zijn meerdere basiskwaliteiten leverbaar.

Ontstaan vanuit handgemaakte schetsen en gecombineerd met de digitale mogelijkheden zijn er grafische ontwerpen ontstaan met de zachtheid en organische vormen zoals we deze van Workingbert kennen.

Design: Dark iris, wordt getoond bij de beroemde (Milanese) conceptstore 10 Corso Como 

"Naast de designcollecties is het ook mogelijk om eigen ontwerpen te laten printen op vloerkleden en kamerbreed tapijt. Elk ontwerp kan volgens opdracht worden ontwikkeld in iedere gewenste kleur", besluit Bob.

Conceptstore 10 Corso Como
Tussen Nicole Uniquole (zelfstandig tentoonstellingsmaker en initiatiefnemer van Masterly) en de beroemde (Milanese) conceptstore 10 Corso Como is een hechte band ontstaan. Tijdens de Milan Design Week zal de nieuwe eigenaar van 10 Corso Como een eigen Pop Up Store lanceren. Voor deze primeur is Nicole Uniquole gevraagd de Store in te richten en designobjecten te selecteren. Te koop zijn niet alleen tapijten van Workingbert for Textiles & More, maar ook fotografie van Anton Corbijn in lijsten van Krützmann en de nieuwste collectie jassen van de Italiaanse ontwerper Massimo Piombo voor Understatement Milano. Nicole Uniquole heeft Studio Stefan Scholten gevraagd om de inrichting van de Pop Up Store vorm te geven.

Meer informatie:
Textiles & More
www.textilesandmore.eu 

DUM Office (meubilair)
www.dumoffice.com  

mFLOR
www.mflor.com