Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Textiles & More naar Salone del Mobile met collectie Wall Curtains

Textiles & More reist volgende week af naar Milaan, waar het deelneemt aan de Salone del Mobile. Daar staat het bedrijf met de collectie Wall Curtains van designer Workingbert op Masterly (van 5-10 september), in Palazzo Francesco Turati.

Textiles & More ontwikkelt innovatieve gordijn- en meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit die worden toegepast in interieurprojecten, zoals hotels, kantoren, zorginstellingen en woningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gedrukte stoffen (digitaal / transfer sublimatieprint), maar ook traditioneel geweven stoffen. De afgelopen jaren zijn er verschillende designcollecties en ontwerpen gemaakt voor iconische designers van Nederlandse bodem zoals Edward van Vliet, Claire vos van Studio Roderick Vos, Maarten Spruyt en Workingbert (Bert Timmermans). Laatstgenoemde heeft de collectie Wall Curtains ontworpen, die dus vanaf komende zondag in de belangrijkste stad van Noord-Italië (Milaan) is te zien.

Bert Timmermans werkt dus onder de naam Workingbert. Experimenten in digitaal printen zijn leidend in zijn producten. Hij ontwerpt raambekledingtoepassingen voor Textiles & More en creëert met de Wall Curtain serie de mogelijkheid om unieke gordijnen te maken die reeds ontworpen stoffen personaliseren.

Het Wall Curtain-concept biedt een andere manier om gordijnen en hun toepassingen te kiezen. Uit een ontwerp met een lengte van 20 meter en een hoogte van 3 meter kan een deel van het ontwerp worden gekozen op basis van de lengte van het raam of de muur. De verschillende Wall Curtains zijn zo ontworpen dat plooien met de dessins spelen en de nog grotere tactiliteit van het bedrukte oppervlak benadrukken. Een grote keuze aan stoffen om op de ontwerpen te printen, draagt ​​bij aan een zachtheid die zo nodig is in de witte vierkante ruimtes waarin we leven en werken. 



De verschillende ontwerpen hebben allemaal hun eigen verhaal en effect op de ruimte en het gebruik ervan. Op deze manier kan de context van de ruimte waar het Wall Curtain wordt toegepast op een eenvoudigere en unieke manier bepalen wat geschikt is. 

Meer informatie:
Textiles & More
www.textilesandmore.eu