Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1000 orchideeën kleuren Masterly The Dutch

Ieder jaar is de grand courtyard van Palazzo Francesco Turati in Milaan een zee van bloemen. Het is een mooie traditie waar de Milanezen en bezoekers reikhalzend naar uitkijken. Hiermee verbindt Masterly The Dutch in Milano design met sierteelt tijdens de Salone del Mobile. Het online platform Orchidsinfo ging in gesprek met Nicole Uniquole: internationaal design curator, conceptontwikkelaar en tentoonstellingsmaker.


Nicole Uniquole (foto: Frieda Mellema) en foto ter illustratie Dreamstime | Adisa

Wanneer Nicole de vraag krijgt, wat ze kan vertellen over Masterly, met betrekking tot de orchidee├źn, zegt ze het volgende. "Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoires bedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur. Deze Palazzo hebben we aangekleed met 1.000 stralende orchidee├źn afkomstig uit Nederland."

Tevens legt de designer uit waarom ze speciaal voor de orchidee heeft gekozen. "Lombardije en Milaan hebben in het begin van de Coronacrisis veel te lijden gehad. ik wil de inwoners van Milaan graag een hart onder de riem steken met een fraaie orchidee als troostbloem en als metafoor voor een lang en gelukkig leven waar je weer blij van wordt. De elegante orchidee is hier de perfecte plant voor."

Lees hier het hele artikel op Orchidsinfo.

Publicatiedatum: