Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurgeurlijn Rituals vernieuwd

De nieuwe Classic Home Collections van Rituals Cosmetics maken van het huis een thuis. De luxe Fragrance Sticks en Scented Candles zijn getransformeerd met een design van ribbelglas, dat een klassiek accent vormt in vrijwel elke ruimte in huis. Daarnaast heeft de flacon van de Fragrance Sticks een grotere inhoud."Thuis moet je je fijn voelen, wanneer dan ook. Het is de plek die je welzijn op elk moment moet kunnen voeden en je persoonlijkheid moet kunnen weerspiegelen. Vul je interieur daarom met liefde en aandacht. De kenmerkende interieurparfums en -kaarsen van Rituals helpen om van je huis een thuis te maken. De collectie luxe interieurparfums, geurkaarsen en keuken-essentials creƫren een uitnodigende sfeer, die je verwelkomt zodra je de deur opendoet."

"Het uitgebreide assortiment exclusieve interieurproducten is beschikbaar vanaf september. Van The Ritual of Sakura tot The Ritual of Hammam; alle zes de favoriete, klassieke geuren zijn verkrijgbaar in het nieuwe design van ribbelglas. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de flacons van de Fragrance Sticks volledig van glas en bestaan de refill-flessen uit volledig transparant glas. De buitenverpakking van de geurstokjes is bijna volledig van karton. Al deze materialen zijn beter recyclebaar. Dit is van vitaal belang voor een duurzamere levenscyclus van de producten." 

Meer informatie:
Rituals
www.rituals.com  

Publicatiedatum: