Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

mFLOR tovert Solcora Silence om tot visgraat en betonlooktegel

Vloerenproducent mFLOR breidt haar assortiment uit met een PVC vloeren met klikverbinding en geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Het Solcora Silence-assortiment is nu uitgebreid met de Parva River Oak visgraat en de Nuance tegels.

Twee jaar geleden werd de Silence-serie gelanceerd met de Solcora Silence Oak. De geïntegreerde, 2,0 mm dikke IXPE ondervloer vangt kleine oneffenheden in de dekvloer op en zorgt daarbij voor een (TÜV-gecertificeerde) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE-norm, dit staat gelijk aan een geluidsreductie van ΔLW 21 dB.Silence breidt uit met visgraat
Wegens het succes van de Solcora Silence Oak wordt het assortiment van mFLOR uitgebreid met onder meer een visgraatvloer. Eerder dit jaar geïntroduceerde mFLOR Parva River Oak, die nu ook als Solcora Silence verschijnt. Hierdoor is het visgraatpatroon nu ook beschikbaar als klik-PVC met geïntegreerde ondervloer. De Parva River Oak heeft een rustig eiken dessin in zes eigentijdse kleuren, met een subtiele houtnerf en bescheiden kleurnuances.

Stoer en stil
Daarnaast is ook de natuurgetrouwe betonlook van de Nuance collectie vanaf nu verkrijgbaar als Solcora Silence Nuance, deze vernieuwde collectie vervangt de bestaande Solcora Classic Nuance. De robuust ogende tegels zijn verkrijgbaar in de 6 bekende kleuren, zijn 7,0 mm dik (inclusief ondervloer) met een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak bevat 6 tegels van 91,44 x 45,72 cm, samen goed voor 2,51 m2.De verschillende vloeren van mFLOR zijn op de Interieur Collectiedagen van 12 t/m 14 september in de Evenementenhal Gorinchem te bezichtigen. Solcora by mFLOR is te vinden op de bekende standlocatie 202, Koninklijke Peitsman staat op stand 306 en INTR. staat op stand 704.

Meer informatie:
mFLOR
www.mflor.com

Publicatiedatum: