Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar Mark Hendriks van meubelfabriek uit Schaijk:

"Met Van der Drift Meubelen gaan we verrassen tijdens de inkoopdagen Meubelhart"

Tijdens de meubelinkoopdagen in Meubelhart Beusichem introduceert Van der Drift Meubelen twee nieuwe wandmeubelcollecties, de Oock en de Note. In deze serie staat hout centraal. Steellook details geven de wandmeubels van eiken- of walnotenhout een eigentijdse uitstraling. Daardoor vormen de collecties een aanvulling op de reeds bestaande eikenhouten producten.

Om onderscheidend te blijven heeft Van der Drift in de nieuwe collecties een link gelegd tussen hout en steellookelementen. Van der Drift speelt hiermee in op de industriƫle trend die in steeds meer interieurs te zien is."We hebben twee eigentijdse en smaakvolle collecties tot stand gebracht met keuze uit eiken- of walnotenhout gecombineerd met steellookelementen", vertelt directeur Mark Hendriks. "De nieuwe collecties bestaan uit twee type tv-dressoirs, een tweedeurs vitrinekast, twee gangbare kastmodellen en een dressoir in drie verschillende uitvoeringen. Het dressoir en het tv-dressoir zijn zowel zwevend aan de muur te plaatsen, of staand op een terugvallende plint."

Notenhout
In het verleden heeft de meubelfabriek nooit eerder met notenhout gewerkt. John van der Donk, vertegenwoordiger van Van der Drift Meubelen, legt uit waarom dit het moment is om daar verandering in te brengen. "We wilden iets anders dan anders. Dus we zijn out-of-the-box gaan denken en zo kwamen we op notenhout. Als je eikenhout kleurt krijg je erg strakke kleuren, waardoor je de houtnerfstructuren niet meer goed ziet. Met het notenhout hebben we toch een andere kleur aan het assortiment kunnen toevoegen, waarbij de nerven nog duidelijk te zien zijn."Slimme dealerlocator
Begin 2021 introduceerde Van der Drift Meubelen naast een slimme tafelcreator, om zelf tafels samen te stellen, ook een dealerlocator. mark legt uit: "De dealerlocator maakt het mogelijk om consumenten met interesse in een bepaalde collectie, waaronder ook onze nieuwe lijnen, direct door te verwijzen naar de betreffende dealer die de collectie in zijn showroom heeft staan. Zo kunnen we onze dealers en consumenten efficiƫnter ondersteunen."

John vult aan: "Daarbij is er aansluitend een marketingconcept ontwikkeld. Dat is nu aangevuld met een introductiecampagne voor de nieuwe meubellijnen." Hierover vertelt Van der Drift Meubelen tijdens de inkoopdagen van Meubelhart in Beusichem meer.Verwachtingen Meubelhart
Volgende week maandag (6 september) is de eerste van vier meubel-inkoopdagen in het echte Meubelhart van Nederland: Beusichem. De verwachtingen zijn hooggespannen bij Van der Drift. "Gezien de resultaten die we de afgelopen anderhalf jaar geboekt hebben, zijn we erg positief gesteld. Ook de winkeliers hebben goede omzetten gedraaid en zullen ruimte maken voor nieuwe collecties. Voor ons en een groot gedeelte van onze klanten is de aanvulling op ons aanbod vernieuwend", zo sluit Mark Hendriks af.

Van der Drift Meubelen kan op 6, 7, 13 en 14 september op Meubelhart in Beusichem bezocht worden.

Meer informatie:
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2
5374 CM Schaijk
(0486) 46 20 24
i[email protected]
www.vanderdriftmeubelen.nl