Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe salesmanager Thomas Verschatse: 'Bij Lamett vind ik firma met hoge ambities'

Gisteren schreef Wonen360 over de aanstelling van Thomas Verschatse bij distributeur en parketproducent Lamett Europe, die midden augustus is gestart als salesmanager Belux. Vandaag reageert zowel hij als commercieel directeur Pieter-Jan Dendooven op de nieuwe aanwinst van het salesteam.


V.l.n.r. Isabel Slambrouck, Thomas Verschatse, Pieter-Jan Dendooven en Elewout Decock.

Thomas Verschatse heeft een traject in de vloerensector afgelegd: in januari van dit jaar verliet hij na meer dan 20 jaar de Unilin-groep (oa Quick-Step) als Country manager. Na een korte passage bij US Floors (Coretec) gaat hij nu als Sales manager Belux bij Lamett Europe aan de slag.

Thomas Verschatse voelt zich alvast thuis bij Lamett: "Bij Lamett vind ik een firma terug met hoge ambities. De firma staat voor enkele belangrijke waarden zoals respect en communicatie. Verdere belangrijke eigenschappen om de groei uit te bouwen zijn ook zeker aanwezig nl. kwaliteit, service en vernieuwing. Ik bedank alvast de collega’s voor het warme welkom en zie uit naar de verdere samenwerking."

Pieter-Jan Dendooven, Commercieel directeur bij Lamett Europe, beaamt dat het gevoel meteen goed zat: "We hebben snel een positieve klik gevonden. Zowel qua persoon als door zijn sales en sector kennis past Thomas perfect in ons team. We vertrekken vanuit een eenvoudige structuur waarin Thomas met zijn brede ervaring een zeer belangrijke schakel vormt."

Meer informatie:
Lamett Europe
www.lamett.eu

Publicatiedatum: