Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ingka Group neemt minderheidsbelang in Jifiti

Ingka Group, de eigenaar van IKEA, neemt een minderheidsbelang in het Israëlische Jifiti. De startup is gespecialiseerd in het aanbieden van kopen op afbetaling.

Ingka Group, eigenaar van IKEA, verbreedt haar financiële dienstverlening door een investering van 19 miljoen euro in fintech-bedrijf Jfiti. Door de deal krijgt Ingka een minderheidsbelang in het wereldwijde financieringsbedrijf voor verkooppunten. Eerder nam het bedrijf ook al een belang van 49 procent in de digitale, Zweedse Ikano Bank.


Ikea Groningen.

"We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe investering ons nog meer zal helpen een levenslange partner van onze klanten te worden, door ze te helpen hun leven thuis te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien", aldus Krister Mattsson, directeur van Ingka Investments.

IKEA werkt sinds 2019 al samen met Jifiti in België, Spanje, Frankrijk en Portugal. Het is de bedoeling om de samenwerking ook naar andere landen verder uit te rollen.

Lees hier het hele artikel.

Publicatiedatum: