Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marmoleum Roadshow start in Nederland

Forbo Floorings Marmoleum Roadshow, die maar liefst 20 landen en bijna 60 steden aandoet, begint deze week en is tot en met 16 september in Nederland. Met deze reis ontmoet Forbo haar relaties en belangstellenden en neemt ze mee in de stappen die het zet richting de circulaire economie. Het belooft een unieke beleving te worden. Het evenement is vanzelfsprekend CO2-neutraal. Dat bereikt Forbo opmerkelijk genoeg door het produceren van Marmoleum (dat CO2-negatief is). Zo levert de productie van 1 vierkante meter Marmoleum 20 kilometer C02-neutraal vervoer op met de vrachtwagen. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst voor de opwekking van elektriciteit. De Europese toer maakt deel uit van Forbo’s Marmoleum Live Forward campagne en doet in Nederland Amsterdam, Rotterdam, Assendelft, Bunnik, Coevorden en Eindhoven aan.

Voor meer info en registratie Marmoleum Roadshow en reserveer snel een plek. Daarmee maak je kans op een duurzaam weekendje weg op de prachtige Marker Wadden.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo.com 

Publicatiedatum: