Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beursvloer showUP goed gevuld met nieuwe merken en producten

Nog minder dan een week en dan vindt de volgende editie van showUP plaats. Deze editie is de beursvloer weer goed gevuld met tal van nieuwe merken en producten. Er kan aanstormend talent, frisse kleurentrends en gloednieuwe collecties ontdekt worden die aansluiten bij de laatste consumententrends. In de Trendzone, waar een presentatie ervoor zorgt dat de huidige markttrends worden vertaalt naar een UP-to-date winkelaanbod, kunnen bezoekers zich laten inspireren.


De prints van WIJCK. zullen aanwezig zijn op showUP.

Geen test- of vaccinatiebewijs
Ook met de huidige maatregelen kan showUP op een veilige manier plaatsvinden. Het event is een doorstroom evenement en kan met 1,5 meter-regel worden georganiseerd. Tevens is showUP ruim opgezet met extra brede gangpaden. Hierdoor is niet nodig om een test- of vaccinatiebewijs te tonen.
"Door het gebruik van timeslots spreiden we het bezoek en voorkomen we dat het té druk wordt. Zo is het voor iedereen mogelijk om elkaar op gepaste afstand te passeren en maken we er samen een leuke en veilige inkoopdag van", zo laat de organisatie weten in een persbericht.Tevens wordt er een tip gegeven voor de bezoekers: "Omdat we deze editie weer met tijdslots werken is het slim om vooraf aan de hand van de plattegrond en deelnemerslijst je route uit te stippelen. Maak een lijst met stands die je móet zien, een lijst met stands die wilt zien en houd ruimte vrij om nieuwe merken en producten te ontdekken."

Taiwan op de kaart
Nieuw deze editie is een presentatie genaamd Fresh Taiwan. Je kunt er kennis maken met 13 merken uit Taiwan, allemaal design georiënteerd. Van schrijfwaren en speelgoed tot gereedschap en woonaccessoires. De tentoonstelling is te bezichtigen bij stand D.159.Op zondag 5 en maandag 6 september zal vakbeurs showUP gehouden worden, in Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen Source. Tickets kunnen hier verkregen worden.

Meer informatie:
showUP
www.showup.nl

Publicatiedatum: