Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloerenfabrikant neemt op 12, 13 en 14 september deel aan InCoDa

DreamClick van BerryAlloc: het snelle en eenvoudige installatiesysteem

Snel. Eenvoudig. Creatief. Dat is het innovatieve DreamClick-installatiesysteem van vloerenfabrikant BerryAlloc, die op 12, 13 en 14 september deelneemt aan InCoDa. Een droom voor renovaties en eenvoudige plaatsing. Dit intuïtieve systeem is beschikbaar voor de vinylcollecties Pure en Style

Een vloer die snel en eenvoudig te plaatsen is? Zoek niet verder. Je installeert deze vloer tot 2 maal sneller dan met een traditioneel kliksysteem en legt in een half uurtje zo’n 12 m². Of zelfs meer als je met twee werkt: dan start je vanuit het midden van de kamer om zo samen naar buiten toe te werken. Dat kan dankzij het 360°-systeem, waarmee je planken en tegels vanuit elke kant in elkaar klikt.

Hoe gaat het in zijn werk?
In tegenstelling tot de klassieke tand-en-groefsystemen op de markt, zijn de planken aan alle zijden voorzien van hetzelfde lockingsysteem. Dat biedt niets dan voordelen, zowel voor het ontwerp als voor de plaatsing. Het enige gereedschap dat je nodig hebt is een simpel stanleymes om de plank in de juiste vorm te snijden. Dus geen stof en geen gezaag. Ideaal dus voor renovatiewerken, want je installeert Pure en Style zwevend op een bestaande vloer, zonder stof en opkuiswerk.

Maar DreamClick biedt meer aan dan een makkelijke installatie. Er bestaan eindeloze mogelijkheden om verschillende kleuren, planken en tegels te combineren. Wil je een overgang van hout naar steen zonder gebruik te maken van een profiel? Dat kan zeker. Met Pure en Style heb je dan ook een overvloed aan keuze. Kies je voor Pure? Dan leg je de stilste vinylplanken en -tegels in huis – de stilste op de markt. Terwijl Style je vloer een natuurlijke uitstraling geeft met designs en kleuren die het gevoel creëren van echt hout. Beide collecties bestaan grotendeels uit gerecycleerde materialen en zijn volledig recyclebaar.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com