Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wandmeubel Bolia makkelijk aan te passen

De Amerikaanse designer Adam Friedman ontwerpt designmeubelen die zich, volgens meubelmerk Bolia, eenvoudig kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften in een woning. Het Friedman wandmeubel vormt daarop geen uitzondering. De modules zijn verkrijgbaar in twee dieptes, die door de eenvoudige details op allerlei manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden.Een opbergsysteem met een lichte ontwerptaal, waarbij een esthetische vorm en praktische functie hand in hand gaan. Geschikt in een modern interieur dat flexibiliteit uitstraalt. Het wandmeubel is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd eiken en is in staat om je zwaarste boeken nog jarenlang te kunnen dragen.

De collectie van Bolia is ge├»nspireerd door de Scandinavische natuur, met wisselende seizoenen, rustgevende aardetinten, geraffineerde details en natuurlijke materialen. Meer informatie:
Bolia
www.bolia.com

Publicatiedatum: