Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Hybride airco vervangt radiator’

Aircospecialist Zymbo heeft een vernieuwde editie op de markt gebracht van hun bekende airco. "Het enige monobloc apparaat zonder buitenunit die radiatoren kan vervangen." Dat meldt het bedrijf in een persbericht.Dubbele waterbatterij

Invise water, kan dankzij de dubbele waterbatterij in plaats van de huishoudelijke radiator worden gemonteerd zonder zijn functie te verliezen, wat inderdaad de efficiëntie van de distributie van de ketel verbetert.

Waar te gebruiken
Invise WATER is een airconditioner zonder buitenunit die speciaal is ontworpen om de stedelijke voorschriften te respecteren die voldoen aan de wetten van architecturale decoratie. 

Koude winterklimaten
Deze speciale functie, ventiloconvector + airconditioner monobloc, geeft het voordeel dat één enkel product in staat is om de twee functies, ventiloconvector + monobloc airconditioner, uit te voeren. Het maakt het mogelijk om de achteruitgang van de prestaties van de lucht-lucht-warmtepomp te compenseren, wanneer de buitentemperatuur erg koud wordt.

Installatie
Eenvoudige installatie met twee gaten in de muur met een diameter van 16 cm en de aansluiting op het circuit van de radiatoren met de klassieke buis van 12 mm.

Drie in een
Fancoils in verwarming aangesloten op de ketel
Airconditioning in de zomer
Compacte afmetingen 100 x 58 cm dikte 23 cm

Seizoenefficiëntie 
Dankzij het hybride ontwerp is het product in staat om maximale thermische efficiëntie en seizoensgebonden efficiëntie SCOP te bieden, zelfs bij bijzonder stijve buitenomstandigheden.

Roosters
Op verzoek is het mogelijk om de onzichtbare roosters te leveren, homolgate in alle kunststeden zoals Venetië, Florence, Rome.
 
Meer informatie:
Zymbo
www.zymbo.net

Publicatiedatum: