Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Concept Gallery tijdens GLUE Amsterdam: "We verwachten een succes"

Vorig jaar was The Concept Gallery founding partner van de Amsterdamse designroute GLUE Amsterdam. Dit jaar nemen ze wederom deel aan het vierdaagse event. Van 16 - 19 september kunnen de laatste noviteiten van de zeven merken uit de Concept Gallery in IJburg worden bewonderd. Coen Verhoef van Thonet kijkt uit naar deze dagen. "Vorig jaar was een groot succes. We verwachten veel designliefhebbers, resellers en architecten. Zij kunnen veel inspiratie opdoen gedurende deze dagen. We hopen wederom op een succes."


Coen Verhoef van Thonet in zijn showroom.

Naast het Duitse meubelmerk Thonet zitten ook Senso Floors & Walls, Intra Lighting, Julia Design & Build, Aroma Club Coffee Experience en nieuwe partners V-ZUG en RAW Kitchens in het pand. "Met uitzicht op het IJmeer is het een perfecte locatie om ook evenementen te organiseren." Zo is er tijdens GLUE op  vrijdagmiddag 17 september vanaf 15.00 uur een borrel in de showroom van de zeven bedrijven. "Iedereen is welkom."

Voordat de gasten worden verwelkomd over twee weken krijgt de ruimte nog een make-over. "We zorgen dat ieder merk de laatste noviteiten toont.” Thonet, het merk dat Coen vertegenwoordigd is eveneens met het nieuwste aanwezig. "Aangezien deelname aan beurzen het afgelopen jaar niet mogelijk was, toont Thonet nu alle noviteiten van 2021. We hebben zelfs een sneakpreview van Fauteuil 119 van Sebastian Herkner die pas begin volgend jaar wordt gelanceerd. Ook armstoel 118F van Sebastian Herkner en tafel 1140 van Werner Aisslinger zullen voor het eerst worden gepresenteerd tijdens GLUE."

Bijzonder voor het van oorsprong Duitse meubelmerk is dat het bedrijf de kinderstoel herintroduceert. Thonet lanceert deze stoel, model S 43K ter ere van het 90-jarig jubileum van de stalen buisstoel S 43 van Mart Stam. Het jubileum wordt gevierd met vijf nieuwe kleuren, samengesteld door designstudio Besau Marguerre uit Hamburg. De nieuwe nuances zijn geïnspireerd op mineralen en edelstenen en zetten kleurrijke accenten, zonder al te kinderachtig of te fel over te komen. "Hiermee is de kinderstoel weer helemaal terug van weggeweest."

Openingstijden tijdens GLUE:
Donderdag 16 september van 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 17 september van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 18 september van 12.00 tot 17.00 uur
Zondag 19 september van 12.00 tot 17.00 uur

Meer informatie:
Concept Gallery Amsterdam
Pedro de Medinalaan 53
1086 XP Amsterdam
[email protected]     
www.conceptgallery.nl