Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloerkledenwinkel: ''Opvouwbaar en wasbaar in de wasmachine''

Allernieuwste innovatie vloerkleden op showUP

De allernieuwste innovatie op het gebied van vloerkleden is te zien op de beurs showUP, die op 5 en 6 september plaatsvindt in Vijfhuizen. Vloerkledenwinkel presenteert dan Jack And The Fish, een nieuwe collectie vloerkleden met unieke eigenschappen.

''Jackie And The Fish vloerkleden zijn de meest innovatieve vloerkleden in de weefindustrie. Door de unieke eigenschappen ligt een ‘Jackie-Rug’ perfect vlak op de grond. Alle kleden zijn opvouwbaar en wasbaar in de wasmachine. Omdat het kleed licht en soepel is, is het tevens te gebruiken als akoestisch, decoratief wandkleed.''

De vloerkleden van Jackie And The Fish zijn in samenwerking met Vloerkledenwinkel ontworpen. De kleden worden geweven in Calcutta, de oudste weverij van België. Calcutta heeft een wereldwijde reputatie in de industrie als een expert in het weven van textiel dat uitzonderlijke schoonheid combineert met hoge technische prestaties.

●     Wasbaar in machine (uniek)

●     Opvouwbaar en handig te verplaatsen

●     Mooie vlakke ligging op de vloer

●     Licht, dun en veerkrachtig

●     Extreem sterk

●     Duurzaam en recyclebaar

Jackie And The Fish vloerkleden worden verpakt in licht geparfumeerd zijdepapier en geleverd in een compacte geschenkverpakking waarin bovendien een antislip-ondertapijt geweven van 100% ecologisch jute is meegeleverd.ShowUP
De beurs ShowUP vindt plaats op 5 en 6 september in het Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Dit is een vakbeurs voor woonprofessionals om inspiratie op te doen en te netwerken met collega's, leveranciers en andere relaties. Er zijn meer dan 350 deelnemers uit binnen- en buitenland; toonaangevende internationale merken en nieuwkomers onder een dak. 
Vloerkledenwinkel is te vinden in standnummer E.176.

Registreer je hier om ShowUP te bezoeken

Meer informatie:
Vloerkledenwinkel
Contactpersoon: Michiel Kroon
Tel: 0621503727 
[email protected] 
www.vloerkledenwinkel.nl