Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Afzuigkap lang niet meer kwestie van noodzaak'

Kookveldafzuiging is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Overal waar gekookt, gebraden, gestoofd, gepureerd, geflambeerd of gepocheerd wordt, moet elke beweging haast perfect zijn. Een afzuigkap is al lang niet meer een kwestie van noodzaak, maar eerder een partner die discreet en efficiënt zijn werk doet en waarop je kunt vertrouwen. Net als de berbel Moveline, de tafelkap met klasse, die op weg is een klassieker te worden.Er zijn veel tafelkappen, maar de Moveline heeft het berbel ‘gen’. Dat is niet alleen te danken aan het gepatenteerde berbel principe, maar ook aan de buitengewone combinatie van design en functionaliteit. Hoogwaardig roestvrij staal en een decoroppervlak van zwart glas gepaard met intelligente technologie.

Een buiging voor de kunst van het koken
De Moveline tafelkap heeft een unieke lift- en kantelfunctie voor het volledig opvangen van opstijgende kookdampen. Wanneer de afzuigkap niet wordt gebruikt, verdwijnt hij in het werkblad, waar hij vlak is ingebouwd. Bij het omhoogkomen, buigt het bovenste deel in de optimale stand over de kookplaat en vangt de kookdampen betrouwbaar op waar ze ontstaan: bij de pan. Dankzij de berbel BackFlow-technologie blijft het glazen decorpaneel vrij van condens.

Ondanks zijn hoge prestaties werkt de afzuigkap stil. De keuken is een communicatiecentrum geworden - fluisterstille keukenapparatuur is vandaag de dag een must. Koken en een gesprek voeren hoeven elkaar niet uit te sluiten. De geïntegreerde LED verlichting van de Moveline verlicht niet alleen het kookgedeelte efficiënt, het zorgt ook voor een mooie ambiance. En na het koken kan de uitneembare lekbak gewoon worden uitgeveegd.

Flexibiliteit in keukenplanning
De berbel Moveline kan het best direct in combinatie met een panoramische kookplaat worden gepland. De ventilatorunit kan zowel in als achter de onderkast worden geïnstalleerd; in het geval van een kookeiland kan hij aan de achterkant worden geplaatst.

Afhankelijk van het keukenontwerp kan de luchtuitlaat naar keuze aan de zijkant of aan de onderkant worden gepland.

De Moveline is ook flexibel op het gebied van afvoer en recirculatie. De EcoSwitch-functie maakt het gemakkelijk om tussen de twee systemen te schakelen. Het sensor touch bedieningspaneel reageert zelfs met natte vingers.

Meer informatie:
Berbel
www.berbel-afzuigkappen.nl 

Publicatiedatum: