Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verffabriek RIGO toont Innovaties op InCoDa:

'Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling blijft ongekend populair'

Van 12 t/m 14 september is verffabriek RIGO aanwezig op de Interieur Collectie Dagen, dat plaats vindt in de Evenementenhal Gorinchem. Het bedrijf uit IJmuiden toont haar nieuwe innovaties STEP, SKYLT en ROYL. Tevens organiseert de vaste sponsor van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen drie masterclasses op de vakbeurs.STEP Parketlak 2K mat en satijn
Het vernieuwde receptuur van de STEP Parketlak 1K en 2K mat en satijn is gemaakt op basis van biobased bindmiddelen. 'Makkelijk, spettervrij en zonder aanzetten', zo beschrijft het bedrijf de lak. Daarnaast is de verharder van de STEP Parketlak 2K nu isocyanaatvrij en is er minder verharder nodig ten opzichte van de huidige verharder. De vernieuwde STEP Parketlak 1K en 2K is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2021 in mat en satijn, 1L en 4L.

ROYL Original Oak
"Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling blijft ongekend populair. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een meer naturelle kleur dan de Natural Oak, een kleur die de mogelijkheid biedt om eiken in een bijzonder naturelle kleur af te werken", zo laat RIGO weten in een persbericht. 
Met de ROYL Original Oak kleurnummer 30 zijn ze er bij RIGO van overtuigd die gevonden te hebben. Op de InCoDa introduceert het bedrijf een nieuw kleurpigment voor olie. De kleur wordt gemaakt door de basis Clear te mengen met het kleurpigment kleurnummer 30.

SKYLT Sealer
Voor minerale ondergronden heeft RIGO de SKYLT Sealer ontworpen. De SKYLT Sealer maakt het behandelde oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen SKYLT Original wordt de vloer of wand  beschermt tegen vuil en vlekken.

Masterclass: Verharders voor Parketlak
Professionele parketlakken worden vaak toegepast met een verharder. Maar wat doet die verharder nou precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je er veilig mee werken? En wanneer kies je voor een lak met of zonder verharder? Machiel van Westerhoven neemt bezoekers van InCoDa mee in dit verhaal en beantwoord hun vragen. De Masterclass zijn op:

  • Zondag 12 september 13.30 uur.
  • Maandag 13 september 16.00 uur.
  • Dinsdag 14 september 12.00 uur.

NKP
"Wij, als trouwe sponsor, zijn ongelooflijk blij dat het Nederlands Kampioenschap Parketleggen weer gehouden kan worden dit jaar. We wensen alle deelnemers ontzettend veel succes, maar bovenal veel plezier toe", zo laat RIGO weten. Op de derde dag zullen de senior winnaar, de aspirant winnaar én de winnaar van de RIGO-bokaal bekend gemaakt worden.

Van 12 t/m 14 september is verffabriek RIGO aanwezig op de Interieur Collectie Dagen, dat plaats vindt in de Evenementenhal Gorinchem. Het bedrijf kan bezocht worden op stand 622.

Meer informatie:
RIGO Verffabriek
www.rigoverffabriek.nl

Publicatiedatum: