Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening nieuwe Vitra Circle Store

In september opent Vitra zijn eerste Circle Store in Nederland. De Circle Store komt op het Zaanse Hembrugterrein, in het pand waar nu nog de woonwinkel van Flinders zit.Byebye Flinders, hello Vitra

De Vitra Circle Store komt in het pand waar nu de Flinders Design Woonwinkel zit. Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in de winkel op het Hembrugterrein en gaat zich concentreren op de webshop. De kantoren en een showroom voor zakelijke klanten blijven wel in het pand aan op het Hembrugterrein. 

Showroommodellen
In de Circle Stores verkoopt Vitra artikelen uit tentoonstellingen, beurzen en showroompresentaties, producten die mensen hebben teruggestuurd, overjarig zijn of die licht beschadigd zijn. Naast de bekende klassieke stukken, kun je in de Circle Store ook terecht voor producten van hedendaagse Vitra-designers; denk aan banken, accessoires en bureaustoelen voor thuis. 

Duurzaam ontwerpen
Om producten te ontwikkelen die zo lang mogelijk meegaan, vermijdt Vitra snelle trends. Sowieso zijn de producten van Vitra zo ontworpen dat ze zo lang mogelijk in omloop blijven. Reparaties, terugnameprogramma’s en hernieuwde garanties helpen om de levensduur van producten te verlengen. Door Vitra-producten een tweede leven te geven brengt het merk zijn duurzame ambities in de praktijk. Door het openen van de Vitra Circle Store Nederland wil Vitra meer aandacht voor bewuste consumptie, duurzaamheid en het belang van het origineel ontwerp onderstrepen.

Nieuwe garantie, interessante prijzen
De objecten worden gerestaureerd en gereinigd voordat ze weer in de Circle Store worden aangeboden. De opgeknapte objecten krijgen bovendien een hernieuwde garantie van twee jaar en worden verkocht tegen wat dan “interessante prijzen” heet – uiteraard mede afhankelijk van de staat van de producten. Op zoek naar een specifiek artikel? Dan kun je online het beschikbare aanbod bekijken. 

Meer informatie:
Vitra
www.vitra.com

Publicatiedatum: