Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tanja Saarberg, formule manager van vtwonen:

"Ik streef ernaar dat ooit alles milieubewust wordt geproduceerd"

In samenwerking met vtwonen heeft New Edition Home nieuw servies ontwikkeld. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten op het gebied van wonen en lifestyle, heeft de nieuwe Ecomix uitgebracht. Tevens is de lancering van de collectie Touch of Gold gepland.Ecomix 
De producten in de Ecomix-collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen voor een betere toekomst. Op deze manier worden de artikelen op een een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Elk item is uniek en handgemaakt volgens traditionele methoden. Niet glad gepolijst, maar aards en ambachtelijk, dat kenmerkt de Ecomix collectie met accessoires van vtwonen, dat gemaakt is van ecomix. De bouwstof bestaat uit verpulverde materialen zoals textiel en klei, vermengd met ecolijm.Tanja Saarberg, formule manager van vtwonen en tevens de designer van de milieubewuste producten: "Dit is onze eerste collectie accessoires gemaakt van recyclede materialen, ambachtelijk geproduceerd in India. Ik streef ernaar dat ooit alles van de vtwonen collectie op deze manier kan worden geproduceerd, zodat we met elkaar gaan voor een betere toekomst."

Ze vervolgt: "Alle items stralen een soort aardsheid uit. Ik vind de bijna geboetseerde vormen prachtig en ook het primitieve ervan. Of je woonstijl nu landelijk romantisch is of industrieel, deze accessoires passen erbij. Er is keus uit zowel vierkant en geometrisch als zacht en rond."

Touch of Gold
Het uitbrengen van de duurzame collectie was nog niet alles. New Edition heeft, evenals Ecomix, de Touch of Gold collectie in samenwerking met vtwonen ontworpen. Het servies wordt gekenmerkt door de witte tinten, met een 'golden touch'. Binnen het assortiment vallen kopjes, bordjes, en theepotten. Echter is de collectie nog niet beschikbaar. Vanaf eind september ligt Touch of Gold in de winkels.Meer informatie:
New Edition Home
Hendrik Figeeweg 1-0004
2031 BJ Haarlem
(023) 800 99 00
[email protected]
www.neweditionhome.nl