Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stylist Choice kidscollectie by MONDiART wordt onthuld tijdens showUP

In navolging op de succesvolle Stylist Choice collectie van MONDiART zijn de vijf stylisten wederom aan de slag gegaan; nu met het ontwerpen van een unieke kidscollectie. Ook deze collectie zal feestelijk gelanceerd worden tijdens showUP, te Vijfhuizen, op zondag 5 september om 11:00 uur (standnr. E.178). De bezoeker van deze tweedaagse beurs krijgt de primeur. Dat meldt de groothandel in een persbericht.Tipje van de sluier

MONDiART boort met het presenteren van een kidscollectie een voor haar nieuwe markt aan, met hoge verwachtingen. De stylisten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen, Wieke Harting hebben een unieke collectie voor de allerkleinsten ontworpen. Een MONDiART minicollectie uitgewerkt in drie verschillende thema’s, exclusief voor kids (+/- 0-12 jr).

Stylist Choice
Vorig jaar maart onthulde MONDiART de Stylist Choice collectie, die in samenwerking met vijf individuele stylisten, allen aangesloten bij beroepsvereniging BNS Crisp, is ontworpen. Het beoogde doel van deze samenwerking was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Door het ongeremde enthousiasme van dit team unieke dames werd het doel ver overschreden en is Stylist Choice een collectie die je niet mag missen geworden.

Klein Milaan in Vijfhuizen
Het beursseizoen is in volle gang! MONDiART presenteert gelijktijdig met showUP een fantastische nieuwe collectie Dutch Woven Art tijdens de Masterly in Milaan. Een kleinere uitvoering van de stand in het Palazzo Turati, zal in Vijfhuizen worden gepresenteerd. De Woven art is een volledig Nederlands product in een Italiaanse lijst. Nederlandse ontwerpers en kunstenaars maken unieke ontwerpen, die verwerkt worden tot gedetailleerde geweven kunstwerken. Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd om een geweven stuk te creëren.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com 

Publicatiedatum: