Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jeroen van Hooff, directeur EasyFairs: "We are back in business"

Fotoreportage van vakbeurs Trendz

Afgelopen weekeinde was het zover, de najaarseditie van Trendz stond op de planning. Voor vele exposanten was het de eerste beurs in lange tijd. Bezoekers konden als vanouds drie volle dagen dwalen tussen eindeloze home decoratie en lifestyle artikelen, mits zij een vaccinatie-, herstel- of testbewijs bij zich hadden. In totaal stonden er 163 verschillende standhouders op de inkoopbeurs.


De redactie van Wonen360 maakte een fotoreportage van Trendz. Bekijk hier het fotoverslag.

Er heerste een goede sfeer in Evenementenhal Gorinchem. Het was niet extreem druk, maar er was een goede doorloop van bezoekers. Tevens gaven exposanten aan dat het publiek erg gericht was en dat er geen 'dagjesmensen, met kinderen en schoonouders' rondliepen.

Het duurt nog wel eventjes, maar afgelopen zondag, maandag en dinsdag was het alvast een beetje kerst. In de hele hal stonden kerstgerelateerde artikelen centraal in de nieuwe collecties. Voornamelijk warme tinten, zoals goud en zwart, waren veel terug te vinden.

Roze wolk
EasyFairs, de organisatie achter de vakbeurs Trendz, laat via social media weten dat ze een goede tijd hebben gehad: "Wij hoeven jullie niet te vertellen dat wij de laatste dagen op een roze wolk hebben geleefd. Eindelijk weer een beurs, wat een bijzonder (vertrouwd) gevoel. En we mogen ons gelukkig prijzen met zeer mooie exposanten- en bezoekersaantallen die ons veel vertrouwen geven voor het vervolg van dit nieuwe beursseizoen."

Jeroen van Hooff, directeur van EasyFairs, vult dit enthousiast aan: "Wat hebben we hiernaar uitgekeken met z'n allen. Er is een bomvolle beurskalender, we are back in business. Als we hier weer op de beursvloer aanwezig zijn, met volop bedrijven, dan is het net alsof we weer terug zijn bij de situatie die we allemaal kennen. De komende tijd gaan we, met een vertrouwd proces en een veilige omgeving, heel veel van deze beurzen organiseren de komende maanden."

Hiermee doelt van Hooff op onder andere Interieur Collectie Dagen die op 12, 13 en 14 september in Evenementenhal Gorinchem plaatsvinden. Op 9, 10 en 11 januari 2022 zal de voorjaarseditie van Trendz gehouden worden.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl