Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Multifunctionele lade Bora maakt koken makkelijker

Bora, fabrikant van kookveldafzuigingen, breidt zijn productportfolio uit met een alleskunner: de multifunctionele lade, waarmee je kunt opwarmen, warmhouden, ontdooien of op lage temperatuur kunt koken.Met de klassieke functies, die met behulp van handige vooraf geconfigureerde instellingen kunnen worden geselecteerd, kunnen gerechten worden voorverwarmd, verwarmd, warm gehouden en langzaam worden gegaard. Bovendien is het mogelijk om in de multifunctionele lade deeg te laten rijzen, fruit te drogen, yoghurt te maken en kruiden te drogen.

De lade is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Beide varianten bevatten een glazen verwarmingsplateau en de hogere variant is daarnaast voorzien van een Bora rooster, waarop gerechten op lage temperatuur kunnen worden verwarmd.Alle oppervlakken in de Bora multifunctionele lade zijn eenvoudig te bereiken en zodoende ook snel schoon te maken. Het rooster is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen, zodat alles goed schoongemaakt kan worden. De bediening is zeer intuïtief. Op het touchscreen kan de gebruiker het gewenste programma bij de vooraf geconfigureerde instellingen kiezen of handmatig een keuze maken.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com 

Publicatiedatum: