Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe herfstcollectie Zweden in teken van warmte en rust in huis

Natuurlijke elementen en Scandinavisch design worden gecombineerd met een rustieke, industriƫle stijl in de nieuwe collectie van Ikea. Gedempte warme kleuren, mosgroene tinten en materialen als hout en wol komen veelvuldig terug. De producten - van bank en kleed tot geluiddempende gordijnen en verzwaringsdeken - brengen warmte in huis en zorgen voor heerlijke (nacht)rust. In deze collectie is ook het eerste resultaat te zien van de langetermijnsamenwerking met de Britse interieurdesigner Ilse Crawford: sfeervolle geurkaarsen en een waxinelichthouder. Alle producten liggen vanaf oktober in de winkel.

 
Geurkaarsen in donkerbruine en grijze keramische potjes en een beige keramische waxinelichthouder zijn het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking tussen Ikea en de Britse interieurdesigner Ilse Crawford. De geurkaarsen nemen je mee naar wilde IJslandse landschappen met rokerige vreugdevuren en dennenbossen. IKEA en Crawford creƫren samen een aantal mooie, betaalbare en tijdloze woonaccessoires om de kleine momenten in het leven te vieren. In 2015 lanceerde Ikea de SINNERLIG collectie, de eerste designersamenwerking met Crawford.

Meer informatie:
Ikea
www.ikea.com 

Publicatiedatum: