Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Decostar showt met meerdere najaars- en kerstthema’s op Trendz

Totaalleverancier van woondecoratie pakt groots uit met twee stands op inkoopbeurs

Op de komende editie van Trendz is Decostar niet te missen. De totaalleverancier van woondecoratie pakt deze beurs uit met twee stands. Hierin showt het bedrijf, dat onder leiding staat van de broers Hans en Klaas Mulderij, meerdere najaars- en kerstthema’s. "Daarnaast ontbreken ook de basis- en interieurartikelen niet. Tevens kunnen de bezoekers ook op het gebied van klokken goed slagen bij Decostar, in zowel de populaire Countryfield tandwielklokken als de luxe Thomas Kent Klokken collectie", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.Zijden bloemen zijn een grote artikelgroep bij Decostar. "Daarom laten we een speciaal geselecteerde collectie zien voor dit najaar; van drooglookkunstbloemen tot luxe gouden varenbladen."

Al 20 jaar timmert Decostar aan de weg en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een totaalleverancier van woondecoratie. Sinds begin dit jaar is het distribiteur van de populaire geurmerken Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Village Candle en Vellutier. "Deze geurmerken zullen deze beurs dan ook een prominente plek hebben in de Decostar stand", kondigt Sietse alvast aan.

Als kers op de taart heeft Decostar dit jaar onder het Countryfield label ook een eigen geurlijn ontwikkeld; de Countryfield Ambiance collectie. "Zeker de moeite waard om deze beurs bij ons te komen ruiken!", zegt Sietse met een glimlach. Verder verstrekt het bedrijf ook handzame tips die direct toegepast kunnen worden voor de presentatie in de winkel. "Als Decostar geven we graag advies. Er zijn verschillende concepten beschikbaar voor een sfeervolle en commerciële presentatie in de eigen winkel."

Het Decostar team verwelkomt alle bezoekers van Trendz graag in een van haar stands: F118 en G118

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
[email protected] 
www.decostar.nl 
www.countryfield.nl