Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe vloeren COREtec Stone Ceratouch ideaal in natte ruimtes'

In natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer, wordt er vaak gekozen voor tegels. "Keramische tegels zijn echter moeilijk te snijden en doordat ze heel broos zijn, ben je bijna zeker dat je met enkele gebroken tegels achterblijft. Ceratouch is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec-vloer. De Ceratouch -vloeren zijn heel wat minder broos dan keramische tegels en je snijdt ze gemakkelijk zonder dat je ze breekt. Voor de plaatsing heb je geen cement nodig, waardoor er geen droogtijd is. Je kan in tegenstelling tot een keramische vloer dus meteen op je nieuwe vloer lopen." Dat meldt het vloerenbedrijf in een persbericht."De Ceratouch -vloeren beschikken over deze kwaliteiten dankzij de geavanceerde Ceraguard-technologie. De beschermende vlek-, kras- en schuurbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart. Laat je dus eens een pan of een glas vallen in de keuken? Of gaat het er met je kinderen of huisdieren al wat wilder aan toe? Dan zal je er aan de tegels niks van merken. Bovendien is de vloer volledig waterproof en heel makkelijk te reinigen."Mix & match
Binnen de Ceratouch-collectie heb je de keuze tussen drie verschillende formaten: een kleine tegel (A-formaat: 61 x 30,5 cm), een grote tegel (B-formaat: 91,5 x 45,7 cm) en een plank (C-formaat: 122 x 18 cm). Sta je te popelen om je keuken of badkamer te renoveren en wil je graag een unieke look? Dan vind je binnen deze collectie zeker wat je zoekt. In kleine ruimtes kies je het best voor een kleine tegel. De planken en de grote tegels komen dan weer goed tot hun recht in grote en open ruimtes.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: