Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maxaro opent derde megashowroom

Dankzij het grote succes van de showrooms in Roosendaal en Utrecht opent Maxaro binnenkort haar derde showroom met badkamer- en tegelinspiratie. Deze is gevestigd in Rotterdam en onderdeel van winkelboulevard Big Shops. Zo is Maxaro op weg om heel Nederland te veroveren en nog meer mensen kennis te laten maken met haar unieke winkelformule. De showroom opent eind november de deuren.Uitstekende locatie
Winkelboulevard Big Shops is de ideale locatie om Maxaro’s verdere groeiambities te verwezenlijken. Big Shops ligt op slechts tien minuten van het centrum van Rotterdam. De boulevard is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het enorme winkeloppervlak van maar liefst 5.500 m² en de centrale ligging maakt Rotterdam de perfecte keuze voor de badkamer- en tegelspecialist. Daarnaast is er een overdekte parkeergarage aanwezig met ongeveer 750 plaatsen. Bovendien zijn er handige borden om aan te geven waar de dichtstbijzijnde parkeerplaats is om de showroom te bezoeken.

De groei van Maxaro
In 2005 begon Maxaro als whirlpool-outlet. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste on- en offline spelers binnen de badkamer- en tegelbranche. Deze groei is te danken aan de combinatie van een aantal factoren zoals eigen productontwikkeling, voorraadhoudendheid, onafhankelijkheid en online focus. Vorig jaar vond de opening plaats van de tweede showroom in Utrecht. Samen met de vestiging te Roosendaal biedt deze zo’n 9.500 m² winkelplezier. 
 
“We kijken ernaar uit om het winkelconcept verder uit te breiden en op die manier klanten in Rotterdam en omgeving maximaal te laten slagen”, aldus directie.

Succesformule
Maxaro heeft een krachtige winkelformule die sterk gericht is op eigen productontwikkeling. Het bedrijf spant zich samen met meer dan honderd fabrikanten in voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit. De zelfontwikkelde producten worden rechtstreeks vanuit het eigen magazijn in Roosendaal aan de klant geleverd, waardoor er geen sprake is van tussenhandel. Op deze manier profiteren klanten altijd van scherpe prijzen.

Verrassende winkelbeleving
Tijdens een bezoek aan de megashowroom worden alle zintuigen geprikkeld. Het volledige aanbod is hier te bekijken, voelen en ervaren. Wandel langs de talloze sfeervolle presentaties, vergelijk baden op het enorme badenplein of mix en match naar hartenlust met tegelkaarten. Maxaro heeft alles in huis om een complete badkamer samen te stellen. Ook losse badkamerelementen zijn verkrijgbaar. Dankzij de ontelbare keuzemogelijkheden slaagt iedere klant maximaal voor een nieuwe badkamer, tegels, toilet of andere badkameronderdelen.

Meer informatie:
Maxaro
www.maxaro.nl 

Publicatiedatum: