Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moduleo Moods collectie zorgt voor statement

Vijf jaar geleden introduceerde Moduleo de Moods-collectie. Een collectie luxe PVC-vloeren die direct werd omarmd door architecten, creatievelingen en designliefhebbers. Nu in 2021 is deze creatieve collectie uitgebreid met nog meer vormen en dus nieuwe dessins. Bijzondere kleuren die ton-sur-ton kunnen worden gebruikt binnen één motief of die met hout- of steentinten kunnen worden gecombineerd.12 Moduleo Moods patronen, elk in verschillende kleurcombinaties zodat er een oneindig aanbod ontstaat aan dessins. De grafische dessins realiseren een bijzonder 3d effect. Er is keuze uit zeven vormen zoals de Triangle, Chevron, Trapezoid, Rectangle, Parallelogram, Diamond en Hexagon waarbij de laatste twee verkrijgbaar zijn in een grote en kleine variant.

Creativiteit kent geen grenzen meer. Voor liefhebbers van een meer neutrale omgeving kunnen er natuurlijk ook effen kleuren en rustige patronen worden gebruikt. De creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren. Het resultaat is een unieke vloer met de kenmerkende stijl en eigenschappen van een kwalitatief hoogwaardige en vooral ook duurzame Moduleo PVC-vloer.De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast zijn PVC-vloeren veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. 

Ook stoot PVC water af, waardoor de vloer water- en slipbestendig is. Door de beschermende toplaag kan een Moduleo vloer goed tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design en dit maakt de vloer onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.nl 

Publicatiedatum: