Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerenproducent neemt negen nieuwe brand corners in gebruik

Vloerenproducent BerryAlloc breidt uit op de retailmarkt met negen nieuwe brand corners, in samenwerking met de volgende Nederlandse partners:

  • Vloerette in Lelystad.
  • Uw Woninginrichting in Kruiningen.
  • Laminaat en Parket in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.
  • Vloerenhuis in Putten.
  • Kruider in Steenwijk: de eerste brand corner in de provincie Overijssel.
  • Bestfloors in Beuningen: de eerste brand corner in de provincie Gelderland.
  • Vloeren XXL in Dokkum: de eerste brand corner in de provincie Friesland.Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc, is zeer tevreden: “Met deze recente realisaties staat de teller momenteel op 15 brand corners in Nederland. Deze brand corners dragen bij tot de merkbeleving en -zichtbaarheid van BerryAlloc op de Nederlandse markt.”

De brand corners zijn volledig op maat gemaakt voor elke individuele winkel. Tijdens de tweede lockdown hebben ze de kans gegrepen om hun inrichting aan te passen en nu de winkels heropenen kunnen ze hiermee uitpakken. De consumenten kunnen er het volledige productaanbod van BerryAlloc vinden: laminaat, high pressure floors, vinylplanken en -tegels en parket.

De winkeleigenaars zijn tevreden over het resultaat en zien de brand corners als een mooie aanvulling op hun huidig assortiment. Frans Merkx, eigenaar van Vloerette, Lelystad, deelde zijn mening: “Wij willen het beste aanbod vloerbekleding bieden aan onze klanten”, vertelt hij. “Deze samenwerking was een zeer waardevolle stap om onze doelstellingen te behalen.”

In het tweede deel van het jaar gaat BerryAlloc verder op zoek naar partners die zich bij het merk willen aansluiten, meer bepaald in de regio's Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Zo willen ze de landelijke dekking verder uitbreiden. Verder zijn er nog brand corners aanwezig bij deze vloerspecialisten: Vloerenwinkel.nl, Alfavloeren, De smaak van, Laminaat XXL, ActieLaminaat en Planck.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com

Publicatiedatum: