Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tafelbank BM0488S in een kortere versie

Carl Hansen & Zoon presenteert de BM0488S Table Bench - een kortere versie van Børge Mogensen's beroemde tafelbank met de karakteristieke gevlochten zitting, ingetogen details en nauwkeurig vakmanschap. De serie is hiermee nog flexibeler geworden.

De tafelbank is gemaakt van massief eikenhout en dubbel gevlochten rietwerk, waardoor het meubel een solide maar elegante uitstraling krijgt. De afgeronde randen en prachtige pengatverbindingen getuigen van het verfijnde vakmanschap dat kenmerkend is voor de stijl van Børge Mogensen.Een multifunctioneel stuk
De BM0488s maakt deel uit van Mogensen's 'bouw meubilair' concept - duurzaam meubilair dat in de loop der tijd kan worden uitgebreid en aangepast aan veranderende behoeften en leefsituaties. Even geschikt als tafelbank in een hal of aan het eind van een bed als salontafel of bijzettafel, straalt het onafhankelijke meubel welzijn uit, waar het ook geplaatst wordt.

Carl Hansen & Søn Flagship Stores
Vanwege de huidige COVID-19 situatie zijn sommige van onze Flagship Stores tijdelijk gesloten of hebben beperkte openingstijden. In de tussentijd staan onze lokale teams klaar om u per e-mail of telefoon te helpen met vragen, prijsopgaven, bestellingen, monsters, enz.Meer informatie:
Carl Hansen & Søn
Hylkedamsvej 77-79
DK 5591 Gelsted
+45 66 12 14 04
[email protected]

Publicatiedatum: