Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Home Discounter trekt investeerder aan

Met de Canadese investeerder, Clearco, vindt Home Discounter een geschikte partner om de komende jaren te kunnen blijven groeien. Home Discounter maakt met zowel het verkoop- als leaseplatform een enorme groei door en heeft in een redelijk korte tijd, een plek in de top vijf grootste aanbieders in de online-interieurbranche weten te bemachtigen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.Het groeikapitaalplatform, mede opgericht door de Canadese Dragons 'Den-ster Michele Romanow en medeoprichter Andrew D'Souza, heeft meer dan 2 miljard US-dollar geïnvesteerd in meer dan 5000 startups op drie continenten. Clearco heeft Nederland als eerste land uitgekozen om de stap te zetten naar verdere uitbreiding in continentaal Europa.

Home Discounter, dat bekend staat om combinatie-deals krijgt van Clearco maximaal 10 miljoen euro groeigeld beschikbaar gesteld. Samen met Clearco wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de diensten op korte termijn naar andere Europese landen uit te breiden.

Meer informatie:
Home Discounter
www.homediscounter.nl

Publicatiedatum: