Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zesde filiaal voor Plinten en Profielen Centrale

Totaalleverancier voor de parketteur Plinten & Profielen Centrale (PPC) is vanaf nu ook geopend in Nieuwegein. PPC heeft vandaag een spiksplinternieuw filiaal in Nieuwegein officieel geopend. Na Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen is Nieuwegein de zesde stad waar PPC haar deuren opent. “We zijn erg trots op ons team, hebben er met z’n allen hard aan gewerkt om tot dit prachtige resultaat te komen”, aldus Lisa Klaasen, directeur van het familiebedrijf. “Met de opening van ons zesde filiaal vergroten wij onze lokale service en bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Oudenrijn, kan onze klant nog gemakkelijker bij ons afhalen.”


Links Joey Schoonhoven en rechts Bart van Engelen. In het midden Jan-Willem van het met Stauf die de taart aanbood. Het volledige team Nieuwegein wordt gecompleteerd met Bas de Groot en Marcel Diepstraten. 

"PPC Nieuwegein beschikt over een uitgebreid assortiment bestaande uit de meest gevraagde producten zodat onze klanten altijd de benodigde producten kunnen afhalen. Voor, tijdens of na het werk snel even iets afhalen kan het hele jaar door, zes dagen in de week. Om het afhaalgemak te vergroten is Nieuwegein, net als alle overige PPC-filialen, namelijk ook op zaterdag geopend, van 7:30 – 16.00 uur. Dit gemak voor de vloerenspecialist, dát is waar wij altijd voor gaan. Daarnaast is het filiaal voorzien van een aantrekkelijke showroom waar de concepten overzichtelijk gepresenteerd staan en klanten inspiratie kunnen opdoen. Ook in ons nieuwe filiaal geven we vakkundig advies op maat waarmee onze klant het maximale uit onze producten kan halen. Team Nieuwegein staat voor je klaar en heet je graag welkom." Meer informatie:
Plinten en Profielen Centrale
www.plintenenprofielencentrale.nl  

Publicatiedatum: