Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design Holding kondigt komst aan van innovatieve retailconcept in Milaan

Na de succesvolle opening van de eerste D Studio in Kopenhagen in juni, kondigt Design Holding de komst aan van haar innovatieve retailconcept in Milaan.

Op 5 september, ter gelegenheid van de Design Week, zal de historische flagstore van B&B Italia aan de Via Durini 14 na een jaar werken de deuren heropenen met een gloednieuwe setting. Een unieke designbestemming waar B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos en Louis Poulsen allemaal onder één dak samenkomen.

D Studio is een plek om elkaar te ontmoeten, samen te werken en in contact te komen met de allerbesten uit de hedendaagse designcultuur, een natuurlijk startpunt voor designliefhebbers en professionals.

Tijdens de Design Week zal de D Studio in Milaan ook de locatie zijn waar B&B Italia, Flos, Louis Poulsen en Maxalto een voorproefje van hun nieuwe projecten voor 2021 zullen geven.

D Studio Milaan opent 5-10 september aan de Via Durini
Openingstijden: 9.30-21.00 uur

Meer informatie:
D Studio
[email protected]
www.louispoulsen.nl 

Publicatiedatum: