Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TICA voegt interieurgroothandel als nieuwe exposant toe

Het B2B lifestyle inkoopcentrum TICA voegt een nieuwe exposant toe aan haar inmiddels grote collectie leveranciers. Exposant De Weldaad heeft zijn intrek genomen in het 20.000 m2 grootte pand in Aalsmeer. 

De Weldaad Authentic Interior is een interieurgroothandel die handgemaakte producten aanbied van natuurlijke materialen. 

Bij De weldaad vind je een uitgebreide collectie aan creatieve ideeën en producten voor de inrichting van het huis. De woonaccessoires hebben een tijdloos design en zijn gemaakt met traditionele technieken en natuurlijke materialen. De groothandel combineert home & lifestyle met vintage.

TICA is een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum.
Onder 1 dak bieden 200 importeurs en fabrikanten 7 dagen per week een compleet aanbod home-, gift-, garden-, decoratie- én fashionproducten aan! Meld je aan als klant en ontdek het ruime assortiment met meer dan 500.000 artikelen.

Meer informatie:
TICA
www.tica.nl 

Publicatiedatum: