Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Installatie van 1200 m2 vloer in Nidum levert Houtevent op

De afgelopen maanden is er ca. 1200 m2 aan houten vloeren geleverd door Your Floor aan Nidum. Deze zijn door de gehele locatie geïnstalleerd, van een 3D vloer en planken tot een visgraat, slimbone, whalebone, quadro en Hongaarse punt. “We willen onze relaties dan ook graag uitnodigen op het Houtevent op maandag 11 oktober.”Nidum was van 1998 tot 2006 bekend als het Arsenaal van Jan des Bouvrie en is een gebouwencomplex dat een overblijfsel is van de vestingwerken te Grave. Het is gebouwd op de plaats waar sinds het einde van de 13e eeuw het Kasteel van Grave stond, waarin de heren van het Land van Cuijk gevestigd waren.

Van 1898-1973 was het een Rijk psychiatrische inrichting. Vervolgens werd het van 1973-1993 als gevangenis gebruikt en daarna nog drie jaar als tijdelijke voorziening voor jeugdgevangenis Hunerberg.

In 1996 werd het nu leegstaande complex aangekocht door de gemeente Grave en in 1998 werd het geklasseerd als rijksmonument. Het werd in 1999 gekocht door Jan des Bouvrie, die het inrichtte als woonwinkel- en designcentrum. Dit was geen succes, en op 24 april 2006 sloot dit centrum en stond het Arsenaal leeg.

In 2019 werd het Arsenaal verkocht aan Aard Keijser en Lonneke van der Weyden van interieurbedrijf Keijser&Co die het pand grondig hebben gerenoveerd en verbouwd. Naar verwachting zullen zij hier in september de deuren openen van Nidum, house of inspiration. Naast Your Floor zullen ook diverse andere showrooms en shops zich hier vestigen. Het restaurant Ovum is onlangs al geopend en later dit jaar kan men ook overnachten in Nidum Boetiekhotel.

Bezoekers kunnen op 11 oktober van 10.00-16.00 kennismaken met de locatie en de merken die Your Floor in het assortiment heeft.

Berry Alloc – vloeroplossingen, van laminaat (HPL) en vinyl tot parket
Bostik – lijmen en oppervlaktebehandelingen
Ciranova – oliën en afwerkingsproducten
Fidbox – slimme en innovatieve vloermonitor
Meester Vloeren – houten vloeren
Parky – meerlaags parket met het unieke design van echt hout
Saicos – oliën en afwerkingsproducten
Unifloor – ondervloeren
Woodlife - houten vloeren
Your Walls – akoestische panelen voor zowel wand als plafond

Om goed voorbereid te zijn voor onder andere catering voor de lunch (12.20-13.30) vraagt het bedrijf om je als bezoeker te laten weten dat je aanwezig bent middels een aanmelding.

Het bezoek aan het houtevent is gratis.

Meer informatie:
Your Floor
www.yourfloor.nl 

Publicatiedatum: