Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ikea doneert meubels voor uitstromers Leger des Heils

Eind vorig jaar heeft Ikea, als onderdeel van een langetermijn-samenwerking, woningen ingericht voor cliënten van het Leger des Heils die hun intrek doen in voormalig verzorgingshuis Nijevelt in De Meern. Deze week werd in een video de opening gedeeld.

Het project, genaamd Eerst een Thuis, is voor huurders die de stap maken vanuit een maatschappelijke opvang of beschermde woonvorm naar zelfstandig wonen. Het project is een samenwerking van woningcorporatie GroenWest, het Leger des Heils en Gemeente Utrecht.

"We zijn enorm dankbaar voor deze prachtige samenwerking met meerdere partijen. Zo doneerden Ikea meubels aan onze uitstromers. Met hun expertise over het leven thuis richtten zij de woningen in om zo een huis te creëren waar zij zich ook echt thuis kunnen voelen", laat Leger des Heils Midden-Nederland via social media weten.


Opening gemengd wonen project Eerst een Thuis in Nijevelt.

Meer informatie:
IKEA
www.ikea.com

Publicatiedatum: