Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijke Peitsman op welbekende stand 306 tijdens InCoDa

Het is bijna zover: de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. Op 12, 13 en 14 september is Peitsman aanwezig op de welbekende stand 306. Tijdens deze editie ligt de focus op de bekende merken van het bedrijf, nieuwe samenwerkingen, het tonen van noviteiten en introduceren van nieuwe collecties. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Beautifloor
De collecties van Beautifloor zijn het afgelopen jaar verder ontwikkeld. De laminaat collectie is uitgebreid met drie nieuwe, waterbestendige series die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ook zijn de Rigid- en PVC collectie aanwezig. De primeur dit jaar is de Beautifloor Rigid Visgraat collectie: voelbare structuren, realistische dessins en waterdicht met de Unizip clickverbinding. Naast een nieuwe vloer ook direct de trap renoveren? Ontdek ook het gemak van Beautifloor traprenovatie met onder andere onze nieuwe mogelijkheden voor open trappen en verlichting.



Quick-Step
Geniet van een kop Wolfpack koffie bij de Bar Vélo en ontdek de hoogwaardige collecties van Quick-Step. Kies met Alpha PVC uit een breed assortiment aan ultrasterke vloeren die voorzien zijn van een natuurlijk matte uitstraling met realistische voegen. De ultrasterke PVC vloeren zijn zowel hotspot-vrij als 100% waterdicht, een unieke combinatie in de markt! Ook de laminaatcollectie laat niets aan het toeval over. Ervaar de Signature-laminaatvloeren met verfijnde dessins, authentieke structuren en superieure waterafstotendheid. Beide collecties worden geleverd met het Uniclic kliksysteem, uitzonderlijke krasbestendigheid en zijn onderhoudsvriendelijk.



mFLOR
In samenwerking met mFLOR zijn ook alle noviteiten van Solcora op de stand terug te vinden. Laat je verrassen door de nieuwe collecties en kies voor comfort met een duurzame, sterke designvloer, gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen. Bovendien zijn alle vloeren sterk, stil, warm en gemakkelijk in onderhoud.



Plein 306

Doe inspiratie op, ontmoet leveranciers en profiteer van exclusieve aanbiedingen. Dit jaar vertellen James, Verano, Collomix, deWalt, Snickers, Kueberit en Janser graag alles over hun producten op ‘Plein 306’. Ook is er veel ruimte voor een geheel nieuwe serie van Coral schoonloopmatten, exclusief getoond op de stand van Peitsman.

Meer informatie:
Koninklijke Peitsman
www.peitsman.nl

Publicatiedatum: