Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie redenen voor een bezoek aan Trendz

Heb jij weleens nagedacht over een bezoek aan vakbeurs Trendz? De organisatie heeft drie redenen voor je op een rij gezet waarom je Trendz op 22, 23 én 24 augustus niet mag missen.

1. Meerdere showrooms onder één dak

Hoe fijn is het in deze drukke en gekke periode, om je tijd effectief te besteden. Tijdens Trendz vind je meerdere showrooms onder één dak. Hier verzamelen zich leveranciers in uiteenlopende segmenten, van huis, tuin tot vrije tijd en kids artikelen. Vooraf kun jij je inlezen op deze pagina welke exposanten aanwezig zijn en wat je kan verwachten.2. Face-to-face netwerken met (potentiële) relaties
Heb jij al een tijdje een bepaalde leverancier op het oog maar wordt het product al verkocht bij jouw concurrent? Of wil je graag nieuwe items toevoegen aan jouw winkel assortiment? Kom in contact met potentiële relaties, laat je gezicht zien en wie weet kun jij die leuke items ook gaan verkopen in jouw winkel. Daarnaast is het natuurlijk heel effectief om direct al je leveranciers af te gaan tijdens de beurs, in één, twee of drie dagen koop jij jouw nieuwe assortiment in!

3. Direct inkopen doen en jouw voorraad aanvullen voor 2021
Trendz is de inkoopbeurs waar direct inkopen wordt gedaan. Bekijk de producten met eigen ogen, zie de grootte van het item, voel het materiaal en ruik er misschien zelfs even aan. Vervolgens bedenk je hoeveel voorraad je wil hebben, scan even met je Smart Badge de reader en schrijf vervolgens een order.

Gratis aanmelden voor de beurs kan hier.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl 

Publicatiedatum: